Stichting Vier het Leven !

Op 14 december 2017 organiseert de Stichting een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands samen met pianist Jan Vayne.
LC Midden-Groningen ondersteunt deze activiteit als vrijwilliger middels de begeleiding van een kleine groep ouderen welke gedurende het uitstapje een ondersteunende arm wordt geboden. De deelnemende ouderen worden persoonlijk opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht.

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, museum- en concertbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.
Samen uit, samen genieten
Vier het Leven telt landelijk meer dan 1.700 vrijwilligers – veelal cultuurliefhebbers – die zorgdragen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per activiteit waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat.
Zie ook https://4hetleven.nl/
Volgorde: